Welkom bij catch & release

Heel wat confrontaties op één dag. Indrukken, gesprekken en ontmoetingen. De ene dag voelen deze fijn, dragelijk en oké. De andere dag voelen deze wat zwaarder geladen. Je komt thuis en het overvalt je:
  • onzekerheid
  • communicatieproblemen
  • relatieproblemen
  • uit balans
  • uitdagingen op je pad
  • afscheid moeten nemen
  • negatieve kijk
  • HSP, AD(h)D … of andere stempel krijgen
  • faalangst
  • uitgesloten en alleen
  • scheidingsangst
De uitdagingen van het leven staan iedere dag weer voor de deur. Er is niets zo heerlijk om zo een uitdaging aan te gaan, of voelt dat niet zo?
Image description

Wat is mijn missie?

Je pad terug vinden of opnieuw herontdekken. Iedereen heeft de kracht om zijn of haar leven te transformeren en een betekenisvol leven te leiden. Mijn missie is om mensen te helpen deze kracht in zichzelf te ontdekken.
DISCOVER & REACTIVATE!
Werkwijze Image

Testimonials

Dit typeert jou, en dat is allicht vanzelfsprekend voor jou, maar dat is het zeker en vast niet. Bedankt voor alles dit jaar en niet in het minst het overleg en de directe aanpak!

An & Kim

Ingrid, dankjewel voor de liefde en de kracht die je me gaf. Dank je voor alles wat je voor me deed.

Jihan, 12 jaar

Directe aanpak met de nodige lach, waardoor ik bepaalde zaken terug in het juiste daglicht zag. In enkele sessies terug ‘op pad’ zoals jij het noemt. Deze boost had ik nodig.

Stefan, 39 jaar

Al enige tijd vroeg ik me af of het goed zou zijn voor mijzelf om een coach te bezoeken. Bij Ingrid voelde ik tijdens het kennismakingsgesprek meteen de klik. Ze stelde me voor om aan de slag te gaan d.m.v. gesprekstechnieken n.a.v. gebeurtenissen uit mijn verleden. Ik weet nog dat ik dacht: ‘Euhm, hoe dan? 'Dat lukt me nooit!’

Na ons eerste gesprek werd duidelijk hoe Ingrid te werk gaat. Ze is een krak in het ontleden van situaties en geeft je een ander perspectief in het verhaal. Ik ben blij dat ik haar gevonden heb. De gesprekken brachten me veel rust in mijn hoofd en een nieuwe kijk op mijn leven. Net wat ik nodig had. Bedankt, Ingrid.

Daniëlle, 40 jaar

Ik had het niet altijd gemakkelijk dit jaar. Dat heb jij gemerkt. Ik kon wel altijd terecht bij jou. Bedankt voor je tips.

Maïte, 11 jaar

Naar onze wekelijkse afspraak zag ik steeds uit! Ik kwam tot nieuwe inzichten en tools om met zaken om te gaan. Ik bewonder jouw positiviteit en eerlijkheid. Dikke dankuwel om mij meer zicht te geven op mezelf en wat ik nodig heb.

Claudia, 24 jaar

Door al onze gesprekken, heb je een speciaal plekje in mijn hart. We hebben veel kunnen lachen maar ik heb veel van je geleerd. Je bent de beste!

Doha, 14 jaar

HSP kreeg een andere betekenis in mijn leven. Bedankt voor de sturing. Duidelijke doelen. Geleerd dat het oké is om niet altijd oké te zijn. Rust kwam terug in mijn leven.

Katrien, 28 jaar

Het is oké… Het was inderdaad MEER dan oké. 😊 Bedankt!

Charlotte, 31 jaar